Web dizajn

Koristeći moderne tehnologije HTML, CSS, JavaScript jQuery i pomoću programskih jezika PHP i MySQL izrađujemo kvalitetne i moderne internet stranice i internet trgovine sa bazom podataka i CMS sustavom za Vaš brend i omogućujemo Vam prezentaciju i prodaju Vašeg proizvoda na internetu. U našoj ponudi imamo internet stranice za tvrtke, turističke agnecije, hotele, luksuzne ville i apartmane, internet stranice za dentalne ordinacije i frizerske salone te mnoge druge. A možemo Vam ponuditi i internet stranice za općine, gradove, županije.

Vizualni identitet

Logotip je znak koji Vas predstavlja i izdvaja od Vaše konkurencije i zato je važno da je izrađen kvalitetno i razvijen na temeljima Vašeg poslovanja. Imajući na umu Vaše želje i preferencije gradimo vizualni identitet Vašeg brenda.

Fotografiranje

Fotografija proizvoda je važan segment predstavljanja Vašeg brenda na internetu. Vjeran prikaz Vašeg proizvoda stvara povjerenje kod klijenata i zato dogovorite sa nama uslugu fotografiranja interijera i eksterijera smještaja ili fotografiranje proizvoda i prikažite svoj proizvod u najboljem svijetlu.

Domene i hosting

Kako bismo pružili profesionalnu i potpunu uslugu našim klijentima u našoj ponudi imamo i usluge kao što su registracija domene i zakup hostinga. Vi samo trebate odabrati naziv domene a sve ostalo, prepustite nama i posvetite se onome što je zaista važno, plasmanu Vašeg proizvoda.

Održavanje internet stranica

Bilo da se radi o povremenom održavanju internet stranice kako bi ona bila u skladu sa novim tehnologijama ili o većim zahvatima zbog drugih promjena, održavanje internet stranica je nešto što savjetujemo svakom klijentu jer će se na taj način osigurati da je njihov proizvod uvijek dostupan. U ponudi održavanja imamo i unos sadržaja, za one klijente koji nisu toliko spretni ili se žele u potpunosti posvetiti plasmanu svog proizvoda.

Grafički dizajn

Grafičkim dizajnom proizvoda potičete svijest o Vašem brendu i izvan okvira interneta. Od dizajna i realizacije vizitki, memoranduma i omotnica do aplikacije logotipa Vaše tvrtke na promotivne materijale poput majici, šalica, kemijskih olovki ili čak auta.