Kvalitetna fotografija prilika je da ostavite dobar dojam i zato potencijalim klijentima poput iznajmljivača, arhitekata, graditelja, dizajnera interijera nudimo fotografiranje interijera apartmana, kuća, villa i hotela.
Fotografija proizvoda je važan segment predstavljanja Vašeg brenda na internetu a internet stranicu ili internet trgovinu nije moguće izraditi bez kvalitetnih fotografija.
Uz samo fotografiranje, važno je pravilno korištenje osvjetljenja te kvalitetna post-obrada fotografija. Prilikom ugovaranja termina nastojimo voditi računa o osvjetljenju i vremenskim prilikama kako bi objekt bio prikazan u najboljem svijetlu. Kako bi se doživljaj boravka u luksuznoj villi i hotelu prenio što realističnije, nakon fotografiranja obrađujemo fotografije u programima poput Adobe Photoshop-a ili Lightroom-a. Korekcije su uvijek minimalne ali i nužne.
U današnje vrijeme, uz pametne telefone i društvene mreže, kupci su zasićeni sadržajem i naglasak je stavljen na vizualnu prezentaciju i zato su fotografije investicija koja se brzo vrati.

Projekt fotografiranje Villa Brandestini

Villa Brandestini fotografije

Projekt Villa Juliana fotografije

Villa Juliana fotografije