ukratko o nama
naša vizija i misija

ARSMEDIA je kreativni studio koji posluje od 2015. godine. U našem portfoliu sada već imamo puno referenci s kojimo smo stekli puno iskustva što nam omogućuje da svojim klijentima nudimo puno mogućnosti, bilo da se radi o izradi jednostavne internet stranice za prezentaciju Vaše tvrtke na internetu ili o izradi kompletne internet trgovine sa ARSMEDIA CMS sustavom ili WordPress sustavom za unos podataka. Našim klijetima nudimo potpunu fleksibilnost, stoga je moguće kroz korisničke stranice uređivati sadržaj na Vašoj stranici a ako niste u tome spretni ili Vam oduzima previše vremena, možete sa nama dogovoriti uslugu unosa novog sadržaja.
Ukoliko Vaša tvrtka nema logotip nudimo Vam i uslugu izrade vizualnog identiteta te promotivnih materijala. Prezentacija Vaše tvrtke na internetu nebi bila moguća bez fotografija, zato u našoj ponudi imamo i fotografiranje interijera i eksterijera te proizvoda.
Cijena? Svakom projektu pristupamo individualno i zato je vrlo nezahvalno ograničiti se određenim iznosom stoga ćemo samo reći da nam se javite, opišete Vaš projekt, Vaše želje i zatražite neobvezujuću ponudu. Kako bi naša ponuda bila relevantna, svakako nemojte zaboraviti napomenuti sve što Vam je potrebno, npr. samostalan unos sadržaja, višejezičnost, itd.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u našem poslovanju imamo široku paletu djelatnosti a sve sa ciljem da našim klijentima ponudimo kompletnu uslugu prezentacije brenda na internetu.
Neke od naših usluga su izrada vizualnog identiteta, registracija domene i zakup hostinga, izrada internet stranice, fotografiranje proizvoda, fotografiranje interijera te naposlijetku održavanja stranica i po potrebi, ažuriranje sadržaja.
Ako pokrećete novi posao, želite Vaš postojeći posao prezentirati na internetu ili je Vaša postojeća stranica dotrajala i treba Vam osvježenje, tada je ARSMEDIA rješenje za Vas. Svaki novi projekt nam je prilika da dokažemo da nastojimo biti u korak sa novim tehnologijama i trendovima, stoga se veselimo Vašem pozivu.

Arsmedia - IT, izrada internet trgovina