Dugogodišnje iskustvo i raznovrsni projekti omogućuju nam da danas klijentima ponudimo cijeli spektar rješenja za njhihovo poslovanje.
Od jednostavnih internet stranica za apartmane i luksuzne ville, do internet stranice za turističku agenciju ili hotel sa kalendarima zauzetosti, booking engine-om, integracijom sa Rentlio sustavom ili AIRBNB i BOOKING sustavom za sinkronizaciju kalendara te na kraju i internet trgovine za online prodaju nakita sa integriranim sustavom za naplatu karticama.
Nudimo i internet stranice za gradove i općine stoga možemo ponuditi internet rješenje sa sustavom za online predaju obrazaca, koja u današnje vrijeme postaje prioritet.
Tokom godina razvili smo vlastiti CMS sustav koji našim klijentima omogućuje samostalan unos i upravljanje sadržajem. Na taj način našim klijentima nudimo potpunu fleksibilnost i neovisnost i zato su u mogućnosti sami dodati novi jezik koji će se prikazivati na stranici, nove atribute njihovog proizvoda, itd.
Također, iako smo razvili vlastiti CMS sustav, možemo ponuditi i internet stranice razvijene u WORDPRESS sustavu. Glavne tehnologije koje koristimo prilikom izrade naših web rješenja su HTML, CSS, JavaScript jQuery i programski jezici PHP i MySQL.
Važno je napomenuti kako nam je SEO optimizacija prioritet stoga je najvažniji uvjet prilikom izrade da je internet stranica SEO friendly, odnosno optimizirana za korištenje i brzinu što će našim klijentima garantirati lakši pronalazak na internetu.
Kvaliteta internet stranice temelji se, između ostalog i na korisničkom iskustvu. Od iznimne je važnosti da je stranica brza i intuitivna i upravo iz tog razloga, prije puštanja u pogon naše stranice testiramo i provodimo ankete na potencijalnim korisnicima.

Projekt internet stranica Svarog d.o.o.

Svarog d.o.o. dizajn internet stranice

Projekt Villa Brandestini internet stranica

Villa Brandestini internet stranica

Projekt internet stranica Crots

Crots internet stranica

Projekt internet trgovina Montecristo jewellery

Monte Cristo jewellery internet stranica

Projekt Rovinj Apartments internet stranica

Rovinj Apartments internet stranica